Sätt dig själv i första hand med en massage

Hej och välkomna till ännu en fredag. Visst är det skönt att det bara är några timmar innan man kan gå hem och slappna av i några dagar. Kan inte ni kommentera och berätta vad ni ska göra i helgen? Jag ska själv inte göra någonting förutom att vila upp mig så att jag kan bli pigg och kry till nästa jobbvecka. I dagens inlägg kommer jag berätta före er om en firma som heter Walk With Passion och de håller på med massage i Alingsås.

Jag är den personen som inte brukar ta hand om mig själv. Alla andra personers mående går före mitt och det gör att jag inte har tid över till mig själv, men en dag förra veckan bestämde jag mig för att gå på massage i Alingsås hos Walk With Passion för att jag faktiskt ska kunna må bra jag med. Det jag vill förmedla till er som är precis som jag, tar hand om alla andra före sig själv, är att ni måste försöka sätta er själva i första hand ibland så att ni ska kunna må bra. Det är inte nyttigt att totalt strunta i sig själv. Jag har aldrig gått på massage innan så detta var en helt ny grej för mig, men jag kan säga att jag tyckte om det väldigt mycket. Jag har hört mycket bra om denna firma som erbjuder massage i Alingsås och därför valde jag att gå dit. Det var en upplevelse när jag satte mig själv i första hand och jag vet att jag måste bli bättre på det, och då är massage något jag kommer fortsätta med. Det fick mig att bli avslappnad i mig själv. Nu kommer jag avrunda detta inlägg, men jag hoppas att ni som alltid sätter era nära och kära i förstaplats kommer kunna ge er själva en chans också. Kram.  

Du gillar kanske också...